Hyde Park nieuwe hoofdsponsor S.V. Hoofddorp

3 september '19

S.V. Hoofddorp heeft in “Hyde Park” een sterke partner gevonden.
Hyde Park, de nieuwe woonwijk op Beukenhorst-West is de nieuwe hoofdsponsor van S.V. Hoofddorp en ondersteunt hiermee onze vereniging bij de promotie van de voetbalsport in het algemeen.

Op zaterdag 6 juli 2019 is in aanwezigheid van JO15-2 en onder het genot van een glas champagne de drie jarige overeenkomst met Hyde Park ondertekend. Project directeur Lars van Engelen en sales manager Jeffrey van Aalst namens Hyde Park als wel het voltallig bestuur van S.V. Hoofddorp waren hierbij aanwezig.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp

“Als Hyde Park voelen we ons verbonden met Hoofddorp. De sponsoring van S.V. Hoofddorp zien we niet alleen als een bevestiging van de duurzame samenwerking die met de voetbalclub aan willen gaan – daarom direct een overeenkomst voor drie jaar – maar ook van de langdurige relatie die we met Hoofddorp als stad willen opbouwen. in dat licht ook belangrijk en plezierig dat Hoofddorpers de weg naar Hyde Park hebben gevonden. We hebben inmiddels meer dan 5.000 geïnteresseerden voor onze woningen, meer dan 3.500 zijn afkomstig uit Haarlemmermeer”, aldus Lars van Engelen van Hyde Park.

Over Hyde Park

Onder de naam Hyde Park verandert de verouderde en grotendeels leegstaande kantorenlocatie Beukenhorst-West in Hoofddorp naar een modern, stedelijk woon-werkgebied met hoog stedelijke uitstraling met winkels, horeca en gemak voorzieningen. Direct gelegen aan station Hoofddorp en op loopafstand van het winkelcentrum van Hoofddorp. Een prachtig stadspark direct naast de deur. Wie het huidige, wat desolate kantorenpark Beukenhorst-West ziet, kan zich amper voorstellen dat dit over enkele jaren een bruisende nieuwe wijk is met een ca. 3.800 nieuwe woningen met luxe uitstraling met bijbehorende voorzieningen waar ook de omgeving veel plezier van zal hebben.

  Schrijf mij in
  Woningen