Concierge service

Uw kleding naar de stomerij brengen, een mooi bloemenarrangement bestellen voor een diner aan huis of een privéchauffeur regelen voor een verre autorit; het wordt allemaal geregeld via het Hyde Park Butler Point.

Met deze butler service komt Hyde Park tegemoet aan veeleisende bewoners die hun kostbare tijd zo efficiënt mogelijk wensen te gebruiken.

De Hyde Park Butler service bestaat uit twee delen. Tegen een vast tarief wordt het al zeer ruime standaardpakket aangeboden. Daarover valt o.a. kleding wassen, stomen en strijken, een schoenmaker, kledingreparatie, fietsreparatie, carwash en een boodschappen- en bloemenservice.
Extra wensen, denk aan het regelen van een receptie of het boeken van een privéchauffeur, kunnen ook via het Butler Point uitgevoerd worden.

Online reserveren

Bewoners krijgen een eigen inlogcode op de Butler Point-website, waar ze alle diensten online kunnen reserveren. Hyde Park Butler Point krijgt een eigen kantoor op het park. Daar kunnen goederen en boodschappen opgehaald en afgeleverd worden. Het kantoor heeft ruime openingstijden zodat de bewoners er ook buiten kantoortijden terecht kunnen.

Loading...