Hyde Park House

Geheel passend bij de opzet en stijl van Hyde Park hebben we voor u een aantal premium partners geselecteerd. Zoals interieuradviseurs en designers. Maar ook een aantal gerenommeerde merken op het gebied van sanitair, keukeninrichting en meubilair.

Alles om te zorgen voor een geweldige woonbeleving, en van uw nieuwe huis een smaakvol thuis te maken. De geselecteerde partners zijn met hun producten en in een aantal gevallen ook met hun eigen deskundige adviseurs vertegenwoordigd in het Hyde Park House.

De inrichting via deze premium partners kunt u in veel gevallen meenemen bij de financiering van uw Hyde Park-woning.

Benieuwd hoe die appartementen eruitzien? Kom dan naar het Hyde Park House. Daar zijn alle varianten geheel op schaal nagebouwd en kunt u ze nu al ondervinden. Compleet ingericht. Geen gedoe met artist’s impressions tekeningen of 3D-brillen, nee alles in het echt. Een 100% Hyde Park Experience dus. Stap in uw woontoekomst en ervaar zelf hoe ruimtelijk een riante plafondhoogte van maar liefst 270 cm werkt. Loop op u gemak van de entree naar de living (en weer terug), voel de robuuste houten vloer in de slaapkamer onder uw voeten, betast de fraaie materialen van o.a. Duravit (sanitair) en Porcelanosa (keramische tegels) in de luxe badkamer en open en sluit gerust alle kasten en lades in de compleet ingerichte keukens van o.a. Bulthaup en Bribus.

Maak een afspraak

Loading...