Kensington
Gardenview

De binnentuin is echt een lust voor het oog. Ontworpen door Piet Oudolf, de wereldberoemde tuinarchitect. En dat is uw uitzicht!

Gardenview appartementen hebben 2-, 3- of 4-kamers. Ze variëren in oppervlakte tussen circa 55 en 111 m2. Alle Gardenviews hebben een luxe open keuken van Bribus met Bosch inbouwapparatuur.
De moderne badkamer is van Duravit en Porcelanosa met douche, wastafelmeubel, designradiator en hangcloset. Elke woning heeft een buitenruimte en de terrassen van de Garden View appartementen op de begane grond liggen in de binnentuin.

  • Vloerverwarming
  • Binnendeuren tot plafond hoogte
  • Externe berging in de kelder
  • 2 fietsparkeerplaatsen in de algemene fietsenstalling
  • Een fijne buitenruimte (4 – 37 m2)
  • Appartementen met en zonder parkeerplaats

Badkamer

De luxe badkamer is voorzien van sanitair van Duravit (Me by Starck lijn) en vloer- en wandtegels zijn van Porcelanosa. Er is een wandcloset met soft close zitting, een modern badkamermeubel, spiegel met verlichting en design radiator. De douchehoek is modern ingericht met vaste douchekop en handdouche, een draingoot en glazen douchewand (niet bij elke opstelling).
De indeling van de badkamer verschilt per type en staat weergegeven in de plattegrond van het appartement.

Keuken

Hyde Park heeft samen met Bribus vanuit de lijn Studio-B Mix & Match een keuken samengesteld, de zogeheten Contemporary. Er zijn 3 verschillende formaat opstellingen, afgestemd op de grootte van het appartement. De kleur van de kastjes en het werkblad mag u zelf kiezen, de inbouwapparatuur is van Bosch. Het is ook mogelijk om de keuken uit te breiden of aan te passen, daar zijn meerwerk kosten aan verbonden. In Hyde Park House is een ruime showroom waar de adviseurs van Bribus u graag adviseren over de mogelijkheden.

Loading...