Kensington
Loft's

Je eerste eigen stek en dan ook nog op zo’n mooie plek. In gebouw Kensington zijn (maar) 2 lofts beschikbaar. Een lot uit de loterij als jij hier straks je bank en bed kan neerzetten.

Een loft heeft een woonoppervlakte van circa 32 m2 en heeft 1 leef – slaapruimte. Hier bevindt zich de luxe open keuken van Bribus met Bosch inbouwapparatuur. Een moderne badkamer is van Duravit en Porcelanosa met douche, wastafelmeubel, designradiator en hangcloset. Er is een berging waar je je wasmachine kan plaatsen. Bijzonder detail is het extra hoge plafond van circa 4 meter.

  • Vloerverwarming
  • Binnendeuren tot plafond hoogte
  • Externe berging in de kelder
  • 2 fietsparkeerplaatsen in de algemene fietsenstalling
  • Extra hoog plafond

Badkamer

De luxe badkamer is voorzien van sanitair van Duravit (Me by Starck lijn) en vloer- en wandtegels zijn van Porcelanosa. Er is een wandcloset met soft close zitting, een modern badkamermeubel, spiegel met verlichting en design radiator. De douchehoek is modern ingericht met vaste douchekop en handdouche, een draingoot en glazen douchewand (niet bij elke opstelling).
De indeling van de badkamer verschilt per type en staat weergegeven in de plattegrond van het appartement.

Keuken

Hyde Park heeft samen met Bribus vanuit de lijn Studio-B Mix & Match een keuken samengesteld, de zogeheten Contemporary. Er zijn 3 verschillende formaat opstellingen, afgestemd op de grootte van het appartement. De kleur van de kastjes en het werkblad mag u zelf kiezen, de inbouwapparatuur is van Bosch. Het is ook mogelijk om de keuken uit te breiden of aan te passen, daar zijn meerwerk kosten aan verbonden. In Hyde Park House is een ruime showroom waar de adviseurs van Bribus u graag adviseren over de mogelijkheden.

Loading...