Disclaimer

De op deze website en brochure weergegeven informatie is met grote zorg samengesteld. Echter, omdat dit project een toekomstige ontwikkeling betreft, staat de inhoud daarvan nog niet volledig vast, en is de op deze website weergegeven informatie slechts bedoeld als algemene informatie. De op deze website en brochure opgenomen sfeerbeelden betreffen “artist impressions” die bedoeld zijn om belangstellenden een indruk te geven van de woning en de mogelijkheden, maar hoeven niet overeen te komen met de werkelijkheid.

Hyde Park kan geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze website en brochure. Zij heeft het recht om zonder verdere berichtgeving de informatie op deze website en in de brochure te wijzigen. Aan de informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico. Hyde Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.”

Deze website en brochure bevatten links naar andere websites. Hyde Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze website website en brochure gelinkte websites van derden.