Veel gestelde vragen

Er worden in totaal circa 3800 appartementen gebouwd in Hyde Park.

Er worden ook huurwoningen in Hyde Park gerealiseerd. Het is momenteel nog niet bekend in welk gebouw de huurwoningen komen en er is nog geen duidelijk planning. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en we houden u automatisch op de hoogte.

In het gebied Hyde Park komt een aanbod van winkels, restaurants en sportfaciliteiten.
Ook komen er zorg gerelateerde bedrijven zoals bijvoorbeeld een tandarts, huisarts etc.

In het gebied Hyde Park komen ook starterswoningen. Het aantal woningen verschilt per blok. De starterswoningen in gebouw Kensington zijn inmiddels verkocht.

De verkoop van gebouw Kensington is inmiddels gestart. Klik op Woningen in de navigatiebalk om direct naar het woningaanbod te gaan. Vragen? Neem contact met ons op!

Klik op Woningen in de navigatiebalk om het woningaanbod te bekijken. Uw droomhuis gevonden of kunt u uw favoriet niet kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Bel ons op 0207474747. Komt bellen niet goed uit, dan kunt u ook Whatsappen of mailen. Kijk voor de juiste contactgegevens bij Contact.

Klik op Woningen in de navigatiebalk en zoek uw appartement op bij de woningcategorieën (Tip: als u op het middelste blok klikt, ziet u alles). Onderaan de pagina ziet u een lijst met alle appartementen en bij de kolom status ziet u of uw droomappartement nog beschikbaar is. Deze lijst wordt zeer regelmatig bijgewerkt. Wilt u echt het laatste nieuws: neem dan contact met ons op!

De appartementen die momenteel nog beschikbaar zijn hebben allemaal een buitenruimte.

In Hyde Park House hebben wij een 4 modelwoningen gebouwd. Dus levensecht, op ware grote.
U kunt hier een goede indicatie krijgen van de ruimte en het afwerkingsniveau.
Wilt u de modelwoningen bekijken? Maak dan een afspraak!

In de parkeergarage onder het gebouw bevinden zich de parkeerplaatsen. Er zit niet bij elke appartement een parkeerplaats. De openbare weg voor Kensington is autoluw ingericht er zijn hier zeer beperkt parkeerplekken beschikbaar, er worden geen parkeervergunningen verleend door de gemeente.
In Hyde Park wordt een openbare parkeergarage gebouwd, waar bewoners, hun bezoek en winkelend publiek tegen betaling kan parkeren. Wanneer u een appartement koopt waar geen parkeerplaats bij zit, kunt u voor deze parkeerplaats een abonnement afnemen.

Elk appartement heeft een eigen individuele berging in de kelder.
Daarnaast zijn er ook nog algemene fietsenstallingen, waar voor elke appartement 2 plekken zijn gereserveerd.

In elke woning zit een keuken van Bribus Studio B Mix & Match. Er zijn 3 verschillende opstellingen, afgestemd op de oppervlakte van de appartementen. De kleur van de kastjes en het werkblad mag u zelf kiezen. De inbouwapparatuur is van Bosch. In Hyde Park House is een uitgebreide showroom waar u verschillende opstellingen en kleurstellingen kan bekijken.

In elk appartement zit een badkamer. Het sanitair is van Duravit, de vloer- en wandtegels zijn van Porcelanosa. Er is een inloopdouche met vaste en handdouche, badkamermeubel en spiegel en wandcloset. De opstelling is afhankelijk van de indeling van het appartement.

De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. Het systeem is aangesloten op een zogeheten WKO installatie.

U kunt er voor kiezen om het appartement zonder keuken op de laten leveren.
Het is niet mogelijk om de badkamer casco op te leveren.

Gebouw Kensington wordt gebouwd door aannemer De Vries en Verburg.

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar u geen omkijken naar hebt.
Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heeft u de eerste jaren vrijwel niet.

De Vereniging van Eigenaren regelt het beheer en het onderhoud van het gebouw. Alle eigenaren van een appartement in het gebouw zijn lid van het VvE. De VvE heeft een bestuur dat de taken uitvoert.

Elke maand betaalt u servicekosten aan de VvE voor uw appartement en apart servicekosten voor de eventuele parkeerplaats(en). Van de servicekosten worden o.a. verzekeringen betaald en voor onderhoud gereserveerd.

De bouw van Kensington start begin december.

In de periode dat een optie loopt, is het appartement exclusief voor u gereserveerd.
U hebt dan tijd om vragen te stellen en informatie in te winnen over de haalbaarheid van de financiering. Ziet u er toch vanaf, dan komt het appartement weer beschikbaar voor een ander.

Een optie is vrijblijvend, het geeft u even de tijd om e.e.a. uit te zoeken.

Loading...