Financiering

Bent u geïnteresseerd in een woning in Hyde Park? Laat dan een persoonlijke financiële check doen en vergroot de kans op uw droomwoning!

ING en Viisi zijn de samenwerkende partners van Hyde Park. ING biedt een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. In dit gesprek word uw financiële situatie in kaart gebracht, zodat u precies weet wat u kunt lenen.

Als dit uw eerste koopwoning is, dan komt u misschien in aanmerking voor een starterslening van de gemeente Haarlemmermeer. Dit is een extra lening bovenop de hypotheek. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website van de gemeente.

Maak een vrijblijvende afspraak bij ING. Via onderstaande button kunt u meer informatie vinden en uw gegevens achterlaten. Vervolgens nemen medewerkers van ING contact met u op.

Meer informatie

Bij het kopen van een huis in Nederland begeleidt Viisi je bij alle stappen en zorgen we ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Bekwame adviseurs, concurrerende en transparante adviestarieven en gemakkelijke en snelle communicatie maken het proces van het kopen van een huis een fluitje van een cent. Het eerste consult wordt gratis aangeboden.

Plan een gratis eerste consult

Loading...