Rabobank

Om het kopen van een woning in Hyde Park zo makkelijk mogelijk te maken heeft Rabobank een adviescentrum in Hyde Park House. Wanneer u niet bekend bent met hypotheken kunnen dit hier direct bespreken met een expert op het gebied van woningfinanciering. Doordat Rabobank direct op locatie aanwezig is kunnen we bezoekers makkelijker direct inzicht geven in hun financiƫle mogelijkheden.

Wist u dat wanneer u een woning koopt in Hyde Park u in aanmerking kan komen voor duurzaamheidskorting? Bel of app voor het maken van een afspraak met een van onze Rabobank adviseurs: Marloes van Oijen via +31 6 10 14 29 75 of Petra Renting via +31 6 11 06 16 76.

U kan ook zelf alvast een eerste berekening maken op de website van de Rabobank. Als dit uw eerste koopwoning is en de v.o.n.-prijs van de woning is 310.000 euro of lager, dan komt u misschien in aanmerking voor een starterslening van de gemeente Haarlemmermeer. Dit is een extra lening bovenop de hypotheek. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website van de gemeente.

Loading...