Internationaal design in Hyde Park: Eric Kuster voegt eigen touch aan woning toe

9 september '20

Alicia Keys liet haar interieur door hem ontwerpen, op het interieur van Barcelona’s Camp Nou drukte hij zijn stempel en exclusieve clubs als Jimmy Woo en sterrenrestaurant De Librije hebben een interieur van zijn hand. Eric Kuster is internationaal gerespecteerd om zijn interieur design en vanaf vrijdag 4 september is dat ook zichtbaar in Hyde Park. Kuster opende deze dag de door hem ontworpen modelwoning. Kopers van Hyde Park kunnen zelf de keuze maken om een bijzondere personal touch aan hun design-woning te geven.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp

Optimale aandacht voor het interieur

Hyde Park schakelde voor de 3.800 woningen die in deze grootste nieuwbouwlocatie in de Benelux komen al een keur van internationaal vermaarde architecten in. Zo werd het stedenbouwkundig ontwerp van de wijk gemaakt door Winy Maas van MVRDV. De gebouwen zelf worden ontworpen door bureaus als Barcode, StudioNineDots en MVSA die in binnen- en buitenland naam gemaakt hebben met hun ontwerpen. Met de keuze voor Eric Kuster en eerder al BALR. laat Hyde Park zien dat naast het exterieur ook aan de inrichting van de woningen optimaal aandacht wordt besteed.

Vanzelfsprekend comfort

Eric Kuster lanceerde al meer dan 20 jaar geleden zijn eigen merk. Sindsdien ontwierp hij exclusieve jachten, strandvilla’s aan de Cariben, maar ook het interieur van de woning van onder meer Ronald Koeman. Showrooms met zijn ontwerpen zijn in de Verenigde Staten, China, Canada en diverse plaatsen in Europa te vinden. Kuster werkt met concept van ‘Metropolitan Luxury’, luxe met een internationale en grootstedelijke uitstraling. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik verblijf graag in chique hotels met alle grootstedelijke luxe die daarbij hoort. Dat gevoel moet je ook krijgen als je straks in Hyde Park in je appartement komt. Alles moet optimaal ingericht zijn en het comfort moet vanzelfsprekend zijn.’ Kopers van een woning in Hyde Park krijgen de mogelijkheid om bij de koop ook een afspraak voor een interieurontwerp van Eric Kuster te maken.

Ingetogen luxe

Voor de directie van Hyde Park is de keuze voor Eric Kuster logisch: ‘Eric staat voor een bepaalde standaard. Luxe van een heel hoog niveau, die tegelijkertijd niet pronkerig is, maar een zekere ingetogenheid heeft. Je kunt daarmee je woning een unieke touch geven, dat past bij de grote variatie aan woningen die we in Hyde Park realiseren.’

Vanaf september in verkoop

Hyde Park ligt op een ideale centrale locatie met Schiphol op slechts 4 minuten en de Zuidas op 12 minuten afstand. Toparchitecten creëren een hypermodern stedelijk gebied van ongekende allure. Over enkele jaren vormt dit de plek waar circa 3.800 woningen – samen met een breed palet aan voorzieningen – een levendige stadswijk vormen. De wijk speelt in op de grote behoefte woningen in de Haarlemmermeer. Op dit moment zijn er al bijna 10.000 geïnteresseerden voor de nieuwste stadswijk in de Metropoolregio Amsterdam. Vanaf september start de verkoop van de eerste woningen.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
  Schrijf mij in
  Woningen