Premium partners

Geheel passend bij de opzet en stijl van Hyde Park hebben we voor u een aantal premium partners geselecteerd. Zoals interieuradviseurs en designers. Maar ook een aantal gerenommeerde merken op het gebied van sanitair, keukeninrichting en meubilair. Alles om te zorgen voor een geweldige woonbeleving en van uw nieuwe huis een smaakvol thuis te maken. De geselecteerde partners zijn met hun producten en in een aantal gevallen ook met hun eigen deskundige adviseurs vertegenwoordigd in het Hyde Park House. De inrichting via deze premium partners kunt u in veel gevallen meenemen bij de financiering van uw Hyde Park woning.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
image alt

Keukens: Bribus

Elke bewoner creëert zijn eigen, geheel unieke sfeer in huis. De keuken weerspiegelt ook deze individuele identiteit. Daarom heeft Bribus Studio B ontwikkeld, een uitgebreide serie premium keukens, waar iedereen de stijl kan vinden die tot hen spreekt. Studio B biedt iedereen de mogelijkheid om hun droomkeuken te hebben, waar alles eenvoudig aanvoelt. Dit maakt het wonen in Hyde Park nog aantrekkelijker. Studio B heeft een handig overzicht van keukenstijlen speciaal voor u opgesteld.

image alt

Keukens: Bulthaup

Het team van Bulthaup in Hyde Park is er om mensen te helpen een leefruimte te creëren die past bij hun persoonlijke behoeften. Door technische vaardigheden te combineren met esthetiek, creëren ze keuken- en woonruimtes die functionaliteit en design op lange termijn bieden. Bulthaup ontwikkelt al 70 jaar producten voor mensen. Hun keukens zijn plaatsen waar mensen samenkomen om te verbinden, te ontspannen en zich thuis te voelen. Bulthaup produceert hun producten met een passie voor detail en een voorliefde voor authentieke materialen, om keuken- en woonruimtesystemen te creëren die het leven nu en morgen verrijken.

image alt

Badkamers: Duravit

Velen dromen van een mooie ruime badkamer, die voldoet aan alle eisen van comfort en gemak. Het tijdloze gevoel dat u dagelijks een badkamer van een luxe designhotel binnenstapt. Een lichte, ontspannende ruimte die kleur geeft aan ieder moment van de dag. De badkamer wint als relax- en woonruimte steeds meer terrein en maakt een groot deel uit van ons woonplezier. De focus van Duravit is voor de hoogwaardige appartementen in Hyde Park gericht op de individuele eisen van de bewoners. Graag gaat het team in het inspirerende Hyde Park House met u aan de slag om uw persoonlijke droombadkamer te ontwerpen en te realiseren.

image alt

Lichtsculpturen: Brand van Egmond

In het Brand van Egmond atelier wordt elke lichtsculptuur met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Passie voor traditioneel vakmanschap en de drang naar innovatie zijn duidelijk herkenbaar in de afwerking. Het resultaat is een zeer diverse collectie aan lichtsculpturen, die je betoveren, verrassen en verleiden. Van een klassiek romantisch interieur tot een moderne industriële inrichting, een Brand van Egmond lichtsculptuur voegt een extra dimensie toe aan iedere woning. Naast de reguliere collectie biedt het atelier de gelegenheid ook maatwerkverlichting te laten ontwerpen, die tot in de kleinste details voldoen aan uw wensen. De bestaande collectie kan in diverse finishes, afmetingen en verhoudingen worden uitgevoerd, maar het atelier zet graag hun expertise en vakmanschap in om een uniek haute-couture object te ontwerpen.

image alt

Keramische wand- en vloertegels: Porcelanosa

Porselanosa is marktleider in het produceren van keramische wand- en vloertegels. Zij leveren vandaag de dag een breed aanbod aan topkwaliteit materialen zoals lei, marmer, natuurhout of mozaïek, grote keramische platen, keramische wand- en vloertegels, een uitgebreide variatie in afmetingen en afwerkingen, keramisch parket en state-of-the-art bouwoplossingen voor moderne architectuur. Porcelanosa is voortdurend bezig met het updaten van de catalogus met innovatieve designs. Voor Hyde Park creëerde Porcelanosa verschillende pakketten voor badkamer en toilet. Kies uit verschillende kleuren en afmetingen in de basisontwerpen. Naast deze opties kunt u er ook voor kiezen om uw badkamer of toilet te ontwerpen in de stijlen “BALR.” - “Industrial” - “Minimal” of “Eric Kuster”.

image alt

Interieur: BALR.

BALR. is een prestigieus fashionmerk dat staat voor een luxe lifestyle voor jonge mensen die boordevol ambitie zitten. Die de lat hoog leggen en alleen genoegen nemen met het beste van het beste. Hyde Park en fashionmerk BALR. hebben een exclusieve samenwerking gesloten. Kopers van een appartement kunnen een BALR. interieurpakket aanschaffen. Van meubilair tot stoffering, van decoratie tot de ochtendjas, overal is de hand van BALR. zichtbaar. De gordijnen, de televisie, de verwarming bedient u voortaan het allemaal door te swipen op de tablet.

image alt

Interieuradviseurs

De deskundige interieuradviseurs en de professionele installateurs maken het inrichten van uw nieuwe woning tot een waar feest. De adviseurs helpen u bij de keuze voor vloeren, wandafwerking, raamdecoratie en inloopkasten in uw nieuwe huis. Vertrekpunt is uiteraard uw eigen smaak. De adviseurs zijn volledig op de hoogte van de allernieuwste interieurtrends en helpen u om keuzes te maken die het beste aansluiten op uw persoonlijke stijl. Geschoolde vaklieden zorgen voor een vlekkeloze montage in uw woning, zodat alles geïnstalleerd is op het moment dat u de sleutel ontvangt.

Kom langs

Kom langs bij Hyde Park House, waar wij u met onze showrooms alle wooninspiratie bieden om uw droomappartement te ontwerpen.

Nieuwsgierig naar Hyde Park?

Schrijf u nu in om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Tevens schrijft u zich meteen in als geïnteresseerde. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar, via de mail en via Whatsapp.

  Schrijf mij in
  Woningen