What's in the name?

Alle appartementenblokken in Hyde Park worden vernoemd naar legendarische Londense wijken. Kensington is zondermeer een van de chicste wijken in deze metropool. Statige panden en luxe Britse automobielen als Bentley, Jaguar en Landrover domineren het straatbeeld. De wijk telt twee parken: Kensington Garden (een van de maar liefst acht koninklijke parken in de stad) en het Holland Park. In dat park scharrelen pauwen rond, er staat een oranjerie (wintertuin) waar een deel van de planten overwintert, en u vindt er tennisbanen én een cricketveld. Kortom, veel Britser kunt u het niet krijgen.

Benieuwd naar de prijzen en het actuele aanbod? Schrijf u dan nu in
Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp

Hoofddorp

Is het een dorp of is het een stad? Hoofddorp laat niet direct van iedereen het hart sneller kloppen, maar wie verder kijkt en denkt ontdekt een groeiende stad, in de kern van de randstad. Handig gelegen t.o.v. Amsterdam, Schiphol, Leiden en de kust. En u bent overal snel dankzij goede OV verbindingen en veel uitvalswegen.

U hoeft niet ver te reizen om ontspanning of vermaak te vinden. Op loopafstand van Hyde Park is een groot winkelcentrum met veel restaurants en een bioscoop. In de directe omgeving zijn veel sportmogelijkheden en genieten van een zomerse dag doet u in het Haarlemmermeerse Bos.

In de buurt

Wonen in Hyde Park is wonen in een nieuwe wijk, op loopafstand van het centrum van de stad. Restaurants, bars, winkels, scholen en sportmogelijkheden, u vindt het allemaal om de hoek.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
  Schrijf mij in
  Woningen