Knightsbridge-appartementen nu te koop!

Bent u op zoek naar een prachtig appartement met tal van mogelijkheden in de Metropoolregio Amsterdam? Dit is uw kans! De verkoop van Knightsbridge in Hyde Park is in volle gang. Knightsbridge bestaat uit luxe appartementen en kenmerkt zich door verschillende afmetingen en prachtige buitenruimtes. Het blok is ontworpen door Team V Architecten en de binnentuin is van de vooraanstaande landschapsarchitect Piet Oudolf. Dit zijn enkele van de bijzondere kenmerken van Block Knightsbridge.

De voordelen van kopen

Langetermijninvestering

Het kopen van een appartement is een langetermijninvestering die in de loop van de tijd kan stijgen, in tegenstelling tot huren, dat geen eigen vermogen of waardering oplevert.

Stabiele woonlasten

Wanneer u een appartement koopt, heeft u maandelijks een vaste hypotheekaflossing. Dit zorgt voor meer stabiliteit en voorspelbaarheid in uw woonlasten vergeleken met huren, waarbij de huurprijzen aan het einde van elke huurperiode kunnen stijgen.

Personalisatie

Als huiseigenaar heeft u de vrijheid om uw appartement volledig naar eigen smaak in te richten en af te werken. Bij een huurwoning wordt u vaak beperkt door de regels en voorschriften van de verhuurder.

Trots op eigendom

Het bezitten van een eigen appartement kan een gevoel van trots en prestatie geven, maar ook een gevoel van stabiliteit en veiligheid.
Belastingvoordelen

Belastingvoordelen

Huiseigenaren kunnen hypotheekrente en onroerendgoedbelasting aftrekken op hun aangifte inkomstenbelasting, wat een aanzienlijke besparing kan opleveren.

Potentiële huurinkomsten

Als u een appartement koopt als beleggingsobject, kunt u mogelijk huurinkomsten genereren, waardoor uw hypotheeklasten kunnen worden gecompenseerd en extra inkomsten kunnen worden gegenereerd.

Nieuwbouw Hydepark

Bouwen aan uw toekomst

Als u overweegt een huis te kopen, aarzel dan niet om de eerste stap te zetten. Met de juiste ondersteuning en begeleiding kunt u in Hyde Park het huis van uw dromen vinden en beginnen met het bouwen aan uw toekomst. Onze makelaars leiden u door elke woning die aan uw wensen voldoet, beantwoorden al uw vragen en bieden waardevol inzicht om u te helpen de juiste keuze te maken. Plan nu uw afspraak in ons informatiecentrum door op onderstaande knop te klikken.

image alt

Maak een afspraak: Experts in expathypotheken in Nederland

Met de hulp van onze hypotheekadviseurs is het verwezenlijken van uw droom om een appartement in Hyde Park te bezitten nu binnen handbereik. Zij zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte hypotheekoplossingen voor mensen die hun eerste woning willen kopen of willen investeren in Nederlands onroerend goed. Hun toegewijde adviseurs helpen expats al meer dan tien jaar bij het vinden van hypotheekoplossingen die zijn afgestemd op hun unieke financiële situatie. Zij vormen uw aanspreekpunt gedurende uw gehele hypotheekproces en bieden u de ondersteuning en begeleiding die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

image alt

Bezoek Hyde Park House

U bent van harte welkom in onze volledig ingerichte showroom, met alle mogelijke mogelijkheden om uw appartement naar eigen smaak in te richten. De verkoopadviseur informeert u over het actuele aanbod en de mogelijkheden voor uw droomappartement in Knightsbridge. U kunt plaatsnemen in de bioscoop, de iconische modellen bekijken en de woning ervaren door binnen te kijken in één van de prachtige modelwoningen. Zo krijg je een goed beeld van de ruimte en het afwerkingsniveau.

Interesse?

Bezoek ons informatiecentrum Hyde Park House of bel ons direct op 020 - 747 47 47. Wilt u meer informatie, dan kunt u zich hier aanmelden. U bent van maandag tot en met zaterdag welkom in Hyde Park House. Wilt u liever een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook. U kunt hier een afspraak maken.

  Contact
  Woningen