BALR. en Hyde Park introduceren uniek concept

26 juni '20

Hyde Park en het prestigieuze fashionmerk BALR. hebben een zeer bijzondere samenwerking gesloten. Kopers van een appartement in de nieuwste wijk in de Metropoolregio Amsterdam krijgen de kans om hun nieuwe woning de BALR. touch te geven. Demy de Zeeuw, oprichter en Creative Director van het topmerk, richtte de afgelopen tijd een van de modelwoningen van Hyde Park in Hoofddorp in. Vanaf augustus krijgen kopers van een appartement de mogelijkheid om het BALR. pakket er bij aan te schaffen.

BALR. premium lifestyle brand

BALR. is een premium lifestyle brand dat in korte tijd een unieke internationale positie heeft verworven. Demy de Zeeuw, ex-international en voormalig Ajacied richtte het merk op vanuit een voorliefde voor mooi design. Inmiddels heeft het een eigen, sterke positie verworven in de fashionwereld, maar is het ook toonaangevend op sociale media. Op Instagram heeft BALR. al ver over het miljoen volgers.

Oog voor detail

Lars van Engelen van Hyde Park: ‘Wij vinden het een perfecte match. De zorg en aandacht voor design van BALR. sluit naadloos aan bij de manier waarop wij Hyde Park vormgeven: veel kwaliteit, met oog voor detail.’

De luxe afwerking en uitstraling, maar ook de locatie van Hyde Park, zijn ideaal voor iedereen die Europa of zelfs de wereld wilt veroveren, net zoals ik doe met BALR.’, voegt Demy de Zeeuw, BALR. hier aan toe.

9.000 geïnteresseerden

Hyde Park komt op de plaats van het voormalige kantorenpark Beukenhorst-West. Over enkele jaren vormt dit de plek waar circa 3.800 woningen samen met een breed palet aan voorzieningen een levendige stadswijk vormen. De wijk speelt in op de grote behoefte woningen in de Haarlemmermeer. Op dit moment zijn er al bijna 9.000 geïnteresseerden voor de nieuwste stadswijk in de Metropoolregio Amsterdam.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp

Vanaf augustus in verkoop

Het stedenbouwkundig plan voor de nieuwe wijk is van Winy Maas van MVRDV. De komende maanden vinden de laatste voorbereidingen plaats voor de bouw zelf, die eind dit jaar start. In de loop van augustus start de verkoop van de appartementen.

De hand van BALR.

Kopers die het BALR. pakket bestellen krijgen een inrichting die geïnspireerd is op de modelwoning die Demy de Zeeuw inrichtte. Van meubilair tot stoffering, van decoratie tot de ochtendjas, overal is de hand van BALR. zichtbaar. Het pakket is bij elk appartement aan te schaffen.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
  Schrijf mij in
  Woningen