Hartje Hyde Park, aan de boulevard: Blok Knightsbridge

1 november '22

Architectonisch, smaakvol en turn key. Zomaar een paar kenmerken van appartementen in Blok Knightsbridge van Hyde Park. Binnenkort gaat de verkoop van start. Bijzonder: Knightsbridge is prominent gelegen aan het begin van de boulevard die het treinstation verbindt met het stadscentrum.

Meer dan alleen woningen

Hyde Park krijgt behalve woningen ook winkels, horeca, terrassen en gezellige pleintjes. En een weelderig groen park. U ervaart er straks de levendigheid van de stad. Vooral ook in Knightsbridge, dit blok ligt pal aan de boulevard. In Knightsbridge is naast circa 406 luxe appartementen ook ruimte voor een high end sportschool, smoothiebar en flexwerkplek. Tegelijkertijd kun u u altijd terugtrekken in uw rustige, comfortabele appartement. Of in de fraaie binnentuin die bij het complex hoort.

image alt

Over Knightsbridge

Knightsbridge bestaat uit zes woonhuizen met ieder hun eigen architectonisch karakter en identiteit. Met veel variatie in woningtypen. Het aanbod varieert van studio’s tot penthouses. De woningen staan op eigen grond. U betaalt dus geen erfpacht. Hoe groot de variatie ook is, de appartementen hebben ook overeenkomsten. Zo beschikken ze allemaal over een eigen buitenruimte: een tuin, een balkon of een dakterras. Ook worden alle appartementen opgeleverd met een moderne keuken en design sanitair.

De architecten van Knightsbridge

Als straks de eerste bewoners hun appartementen betrekken in Knightsbridge, dan begint het eigenlijk pas voor Team V Architectuur. Voor dit architectenbureau is een gebouw niet ‘af’ bij de oplevering. Nee, op dat moment is hun ontwerp slechts klaar om te gaan leven en bij te dragen aan de samenleving en de cultuur. Geen eind dus, maar een begin.

De uitdaging van Hyde Park zat hem voor Team V Architectuur in drie dingen. Een sterk en modern stedelijk plan voor het gehele gebied. De aandacht die hier wordt besteed aan goeddoordachte vormgeving. En dan is het ook nog de iconische plek die Knightsbridge inneemt. Het is de entree van Hyde Park, gelegen aan de voornaamste boulevard die Hyde Park ontsluit.

  Schrijf mij in
  Woningen