Versnelling Hyde Park: nog dit jaar start van tweede woongebouw

8 juni '21

De ontwikkeling van Hyde Park in Hoofdorp gaat zeer voorspoedig. Na het eerdere woongebouw Kensington komt nu al het tweede woongebouw Notting Hill in de verkoop. Hyde Park heeft met KBM Groep op 12 mei jl. een samenwerkingsovereenkomst voor de bouw getekend. In Notting Hill komen in totaal 310 woningen, waarvan de verkoop in juni start. Uiteindelijk realiseren Snippe Projecten BV en BPD Ontwikkeling BV., de aandeelhouders van Hyde Park, gezamenlijk 3.800 woningen in deze nieuwste woonwijk van de Metropoolregio.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp

Opvallende architectuur

Ook Notting Hill krijgt een opvallende architectuur van de hand van Roberto Meyer van MVSA Architects. De fraaie binnentuin is ontworpen door OKRA landschapsarchitecten. Notting Hill telt straks een grote variatie aan woningen: van starterswoningen tot ruime maisonnettes en penthouses. Op de begane grond zijn commerciële ruimtes voorzien voor dienstverlening en zorgfuncties. Onder het gebouw is een grote parkeerkelder voorzien. De bouw start komend najaar, medio 2024 vindt de oplevering plaats.

Familiebedrijf

KBM Groep is een echt familiebedrijf uit Katwijk dat al meer dan 60 jaar actief is in de woningbouw. André Snippe van Hyde Park is verheugd met de overeenkomst: ‘KBM is een aannemer waar we al meer dan 20 jaar op kunnen bouwen. We zijn blij dat we opnieuw met de gebroeders Van der Plas kunnen samenwerken. Dick van der Plas van KBM: ‘Wij zijn bijzonder trots om mee te mogen bouwen aan een van de meest prestigieuze woningbouwontwikkelingen in Nederland’.

Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
  Schrijf mij in
  Woningen