Showroom

Geheel passend bij de opzet en stijl van Hyde Park hebben we voor u een aantal premium partners geselecteerd. Zoals interieuradviseurs en designers, maar ook een aantal gerenommeerde merken op het gebied van sanitair, keukeninrichting en meubilair. Alles om te zorgen voor een geweldige woonbeleving en van uw nieuwe huis een smaakvol thuis te maken. De geselecteerde partners zijn met hun producten en in een aantal gevallen ook met hun eigen deskundige adviseurs vertegenwoordigd in het Hyde Park House. De inrichting via deze premium partners kunt u in veel gevallen meenemen bij de financiering van uw Hyde Park woning.
Wij verwelkomen u graag in het Hyde Park House. Wij zorgen er voor dat uw bezoek zo veilig mogelijk verloopt en hebben daarvoor de nodige corona maatregelen genomen. Bij binnenkomst wordt uw temperatuur opgemeten, kunt u uw handen reinigen en krijgt u een mondkapje.

Nadat er een heerlijk kopje koffie of andere versnapering voor u is geregeld, neemt de verkoopadviseur u mee door de showroom. U kunt plaats nemen in onze bioscoop, de prachtige maquettes bekijken en u kunt de keuken- en badkamer mogelijkheden zien. Als kers op de taart zijn er natuurlijk de prachtige modelwoningen, waar u een goed beeld krijgt van de ruimte en het afwerkingsniveau. De verkoopadviseur informeert u over de mogelijkheden en legt het project, het gebouw en de woningen in detail aan u uit.

Loading...