What's in the name?

Alle appartementenblokken in Hyde Park worden vernoemd naar legendarische Londense wijken. Kensington is zondermeer een van de chicste wijken in deze metropool. Statige panden en luxe Britse automobielen als Bentley, Jaguar en Landrover domineren het straatbeeld. De wijk telt twee parken: Kensington Garden (een van de maar liefst acht koninklijke parken in de stad) en het Holland Park. In dat park scharrelen pauwen rond, er staat een oranjerie (wintertuin) waar een deel van de planten overwintert, en u vindt er tennisbanen én een cricketveld. Kortom, veel Britser kunt u het niet krijgen.

Benieuwd naar de prijzen en het actuele aanbod? Schrijf u dan nu in

Time Traveller

Hoofddorp

Is het een dorp of is het een stad?
Hoofddorp laat niet direct van iedereen het hart sneller kloppen, maar wie verder kijkt en denkt ontdekt een groeiende stad, in de kern van de randstad. Handig gelegen t.o.v. Amsterdam, Schiphol, Leiden en de kust. En u bent overal snel dankzij goede OV verbindingen en veel uitvalswegen.
U hoeft niet ver te reizen om ontspanning of vermaak te vinden. Op loopafstand van Hyde Park is een groot winkelcentrum met veel restaurants en een bioscoop. In de directe omgeving zijn veel sportmogelijkheden en genieten van een zomerse dag doet u in het Haarlemmermeerse Bos.

In de buurt

Wonen in Hyde Park is wonen in een nieuwe wijk, op loopafstand van het centrum van de stad.
Restaurants, bars, winkels, scholen en sportmogelijkheden, u vindt het allemaal om de hoek.

Lopend of op de fiets, boodschappen haalt u direct in de buurt. Albert Heijn en Eko Plaza bevinden zich in het winkelcentrum, op slechts 10 minuten lopen. Op vrijdag is er een uitgebreide markt in het centrum. Lazy morning? Bij Bakkerij Gorthuis haalt u heerlijk brood en delicatessen. (Extra lazy? Ze bezorgen ook!).

Geen zin om te koken? Of gewoon zin in een lekker avondje op stap? Dan is er voldoende keus in de buurt om lekker te gaan genieten. Op 2 minuten lopen vindt u restaurant L’Hirondelle en wanneer u verder door loopt naar het centrum kunt u kiezen voor de Japanse keuken, Italiaanse keuken of lekkere streetfood bij Daddy Kuku.

Na het diner nog lekker een avondje op stap? Op loopafstand in het centrum bevindt zich Schouwburg De Meerse. Zin in muziek, dans of juist cabaret? Er is hier een uitgebreide programmering die voor iedereen iets leuks te bieden heeft.
Een filmpje “pakken” is ook zo geregeld, op het Raadhuisplein vindt u Kinepolis Hoofddorp met een actueel aanbod. Voetjes van de vloer bij het jaarlijks terugkerend meerdaagse festival Mysteryland op het voormalig Floriadeterrein.

Bent u van de sport (en ontspanning)? Dat komt in Hoofddorp helemaal goed.
Er zijn meerdere tennisverenigingen (1 zelfs op een paar minuten lopen), een grote voetbalverenigingen en meerdere fitness centra.
Meer van de morningrun (of walk)? In het park naast Hyde Park kunt u lekker even de benen strekken. Heeft u behoefte aan een langere run? Dan is het Haarlemmermeerse Bos uw plek.

Loading...