Knightsbridge Tweekamer­appartementen

De tweekamerappartementen hebben een goed bemeten slaapkamer en ruime woonkamer. Ze variëren in oppervlakte tussen circa 49 en 59 m2. De appartementen hebben een buitenruimte met veelal gunstige zonligging. Alle tweekamerappartementen hebben een luxe open keuken van Bribus met Bosch inbouwapparatuur. De moderne badkamer is van Duravit en Porcelanosa met douche, wastafelmeubel, designradiator en hangcloset.

  • Inclusief luxe keuken en sanitair pakket
  • Vloerverwarming
  • Binnendeuren tot plafond hoogte
  • Externe berging in de kelder
  • 2 fietsparkeerplaatsen in de algemene fietsenstalling
  • Een fijne buitenruimte (4 – 11 m2)

Badkamer
De luxe badkamer is voorzien van sanitair van Duravit (Me by Starck lijn) en vloer- en wandtegels zijn van Porcelanosa. Er is een wandcloset met soft close zitting, een modern badkamermeubel, spiegel met verlichting en design radiator. De douchehoek is modern ingericht met vaste douchekop en handdouche, een draingoot en glazen douchewand (niet bij elke opstelling). De indeling van de badkamer verschilt per type en staat weergegeven in de plattegrond van het appartement.

Keuken
Hyde Park heeft samen met Bribus vanuit de lijn Studio-B Mix & Match een keuken samengesteld, de zogeheten Contemporary. Er zijn 3 verschillende formaat opstellingen, afgestemd op de grootte van het appartement. De kleur van de kastjes en het werkblad mag u zelf kiezen, de inbouwapparatuur is van Bosch. Het is ook mogelijk om de keuken uit te breiden of aan te passen, daar zijn meerwerk kosten aan verbonden. In Hyde Park House is een ruime showroom waar de adviseurs van Bribus u graag adviseren over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de prijzen en het actuele aanbod? Schrijf u dan nu in
Hydeparkishere | Nieuwbouw Hoofddorp
  Schrijf mij in
  Woningen