Veilig en vertrouwd, ook tijdens Corona. Lees meer

Welkom in Hyde Park

Meer dan 3.800 Premium appartementen en studio’s in een uniek stadspark. Toparchitecten creëren in de metropoolregio Amsterdam een hypermodern stedelijk gebied van ongekende allure.

Een architectonisch, duurzaam en autoluw stadsdeel voorzien van alle hedendaagse gemakken. Met brede boulevards, riante binnentuinen en zonovergoten dakterrassen. Dat is wat Hyde Park te bieden heeft. Een totaal nieuw concept, waar young professionals (met en zonder kinderen), expats en energieke senioren zich thuis voelen. Gelegen op een unieke plek.

Schrijf je in  

London, Paris and Copenhagen.

All on your doorstep.

Quality of life.

Redefined

Only 4 minutes from Schiphol

Connected to the world

Amsterdam-centrum, de Zuidas en Schiphol liggen om de hoek. En op luttele kilometers afstand van Hoofddorp liggen de belangrijkste autosnelwegen (A4, A5, A9) van de Randstad. Zee en duinen bevinden zich op fietsafstand. En restaurants, winkels, sport- en medische voorzieningen, een weelderig groen stadspark én een NS-station zelfs op loopafstand.

De architecten van MVRDV (bekend van o.a. de Rotterdamse Markthal) tekenden het stedenbouwkundige masterplan voor dit unieke nieuwbouwproject. Architectenbureaus van naam ontwerpen de afzonderlijke appartementengebouwen, zoals Kensington. Dat alles resulteert in een kosmopolitisch geheel, opgebouwd uit duurzame en oogstrelende materialen van de allerbeste kwaliteit. Hyde Park is dan ook de stadswijk van nu én van de toekomst; een plek waar mensen met gevoel voor stijl en allure helemaal op hun plek zijn.

4
minuten
Luchthaven Schiphol
12
minuten
zakendistrict ‘Zuidas’
23
minuten
Amsterdam Centraal Station
34
minuten
Den Haag, Rotterdam en Utrecht
22
minuten
naar het strand
59
minuten
Londen, Frankfurt en Parijs

Nieuwsgierig naar Hyde Park?

Schrijf u nu in om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Tevens schrijft u zich meteen in als geïnteresseerde. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar, via de mail en via Whatsapp.

Loading...
Verkoop Kensington gestart:
Maak een afspraak!