Kensington
City Houses

Een appartement met de indeling van een huis. Hier vind je altijd een rustige plek voor een moment voor jezelf of om rustig thuis te werken. Fraai detail aan deze woningen zijn de extra hoge plafonds op de begane grond verdieping.

Een 2-laagse appartement gelegen op de begane grond én 1 e verdieping. Van dit type zijn er maar een paar beschikbaar, een unieke kans dus! De City houses hebben een oppervlakte tussen circa 104 en 164 m2 en 3- of 4 kamers. Ze zijn gelegen in huis 1, 3 en 7.
Alle appartementen hebben een luxe open keuken van Bribus met Bosch inbouwapparatuur. De moderne badkamer is van Duravit en Porcelanosa met douche, wastafelmeubel, designradiator en hangcloset.

  • Vloerverwarming
  • Binnendeuren tot plafond hoogte
  • Externe berging in de kelder
  • 2 fietsparkeerplaatsen in de algemene fietsenstalling
  • Een fijne buitenruimte (12 - 29 m2)
  • Alle City Houses hebben één parkeerplaats

Badkamer

De luxe badkamer is voorzien van sanitair van Duravit (Me by Starck lijn) en vloer- en wandtegels zijn van Porcelanosa. Er is een wandcloset met soft close zitting, een modern badkamermeubel, spiegel met verlichting en design radiator. De douchehoek is modern ingericht met vaste douchekop en handdouche, een draingoot en glazen douchewand (niet bij elke opstelling).
De indeling van de badkamer verschilt per type en staat weergegeven in de plattegrond van het appartement.

Keuken

Hyde Park heeft samen met Bribus vanuit de lijn Studio-B Mix & Match een keuken samengesteld, de zogeheten Contemporary. Er zijn 3 verschillende formaat opstellingen, afgestemd op de grootte van het appartement. De kleur van de kastjes en het werkblad mag u zelf kiezen, de inbouwapparatuur is van Bosch. Het is ook mogelijk om de keuken uit te breiden of aan te passen, daar zijn meerwerk kosten aan verbonden. In Hyde Park House is een ruime showroom waar de adviseurs van Bribus u graag adviseren over de mogelijkheden.

Loading...