Kensington
Woningen tot €700.000

Welkom in uw droomappartement. Ruime 2-, 3- en 4-kamer appartementen met veelal gunstige zonligging en een heerlijk uitzicht.

De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 84 tot 123 m2 en hebben een luxe open Bribus keuken voorzien van Bosch apparatuur. De moderne badkamer is van Duravit en Porcelanosa met douche, wastafelmeubel en designradiator. Het uitzicht is top! De meeste appartementen zijn georiënteerd op het park, binnentuin en water.

  • Woonoppervlakte van ca. 84 tot 123 m2
  • Vloerverwarming
  • Binnendeuren tot plafondhoogte
  • Externe berging in de kelder
  • 2 fiets parkeerplekken
  • Een fijne buitenruimte (4 – 84 m2)
  • Appartementen met en zonder parkeerplaats

Badkamer

De luxe badkamer is voorzien van sanitair van Duravit (Me by Starck lijn) en vloer- en wandtegels zijn van Porcelanosa. Er is een wandcloset met soft close zitting, een modern badkamermeubel, spiegel met verlichting en design radiator. De douchehoek is modern ingericht met vaste douchekop en handdouche, een draingoot en glazen douchewand (niet bij elke opstelling).
De indeling van de badkamer verschilt per type en staat weergegeven in de plattegrond van het appartement.

Keuken

Hyde Park heeft samen met Bribus vanuit de lijn Studio-B Mix & Match een keuken samengesteld, de zogeheten Contemporary. Er zijn 3 verschillende formaat opstellingen, afgestemd op de grootte van het appartement. De kleur van de kastjes en het werkblad mag u zelf kiezen, de inbouwapparatuur is van Bosch. Het is ook mogelijk om de keuken uit te breiden of aan te passen, daar zijn meerwerk kosten aan verbonden. In Hyde Park House is een ruime showroom waar de adviseurs van Bribus u graag adviseren over de mogelijkheden.

Loading...