Kensington
Woningen vanaf €750.000

Groot, groter of gigantisch? En dan hebben we het zowel over de oppervlakte van het appartement als het balkon of terras. De appartementen hebben 3, 4 of 5 kamers en zijn in enkele gevallen dubbel-laags.

De appartementen variëren oppervlakte van ca. 122 tot 164 m2 en hebben een luxe open Bribus keuken voorzien van Bosch apparatuur. De moderne badkamer (soms zelfs 2!) is van Duravit en Porcelanosa met douche, wastafelmeubel en designradiator. Wat kiest u? Een Upperfloor, City House of City Villa?

  • Woonoppervlakte van ca. 122 tot 164 m2
  • Vloerverwarming
  • Binnendeuren tot plafondhoogte
  • Externe berging in de kelder
  • 2 fiets parkeerplekken
  • Een fijne buitenruimte (19 – 86 m2)
  • Appartementen met en zonder parkeerplaats

Badkamer

De luxe badkamer is voorzien van sanitair van Duravit (Me by Starck lijn) en vloer- en wandtegels zijn van Porcelanosa. Er is een wandcloset met soft close zitting, een modern badkamermeubel, spiegel met verlichting en design radiator. De douchehoek is modern ingericht met vaste douchekop en handdouche, een draingoot en glazen douchewand (niet bij elke opstelling).
De indeling van de badkamer verschilt per type en staat weergegeven in de plattegrond van het appartement.

Keuken

Hyde Park heeft samen met Bribus vanuit de lijn Studio-B Mix & Match een keuken samengesteld, de zogeheten Contemporary. Er zijn 3 verschillende formaat opstellingen, afgestemd op de grootte van het appartement. De kleur van de kastjes en het werkblad mag u zelf kiezen, de inbouwapparatuur is van Bosch. Het is ook mogelijk om de keuken uit te breiden of aan te passen, daar zijn meerwerk kosten aan verbonden. In Hyde Park House is een ruime showroom waar de adviseurs van Bribus u graag adviseren over de mogelijkheden.

Loading...